![]() |
احلى جمبري مقلي من ريومتكم خطوة خطوة بالصور
اليوم عملت جمبري مقلي عطريقة الغالية مستكة وطلع بجنن وهي الصور بالخطوات ان شاء الله تعجبكم
المقادير 1 كيلو جرام جمبري ,متوسط الى كبير الحجم مقشر و منظف http://www.66n.com/pics/hosted/ipx38...l81585zsdn.jpg 1 بيضة , مخفوقة 3 ملعقة كبيرة عصير ليمون زيت للقلي 1 كوب دقيق 1 كوب بقسماط 1-2 ملعقة صغيرة كمون بس انا ما حطيت كمون عشان ما توفر عندي :29: :29: :29: 2 ملعقة صغيرة ثوم ,مدقوق ملح و فلفل http://www.66n.com/pics/hosted/baqcb...vzpi7ay061.jpg طريقة الطهى يغسل الجمبري جيدا و يصفى. يتبل الجمبري بالثوم وعصير الليمون والكمون والملح والفلفل. يترك ليتبل لمدة ساعة الى ساعتين. http://www.66n.com/pics/hosted/yc9sd...c5cad5bevf.jpg توضع البيضة المخفوقة في وعاء و الدقيق في وعاء في وعاء آخر و البقسماط في وعاء ثالث. http://www.66n.com/pics/hosted/ix4fp...6w4itv61gd.jpg يغمس الجمبري في الدقيق http://www.66n.com/pics/hosted/ba4hr...9lb38d4y16.jpg ثم في البيض المخفوق http://www.66n.com/pics/hosted/zov2t...d1pakpu3wz.jpg ثم في البقسماط و يغطى جيدا. http://www.66n.com/pics/hosted/ow89h...sujkenz3ct.jpg يسخن الزيت على نار عالية في طاسة متوسطة . يقلى الجمبري حتى يصبح لونه ذهبي http://www.66n.com/pics/hosted/57upb...2nj69yxnts.jpg و يصفى على ورق لامتصاص الزيت الزائد. http://www.66n.com/pics/hosted/hzw6u...7fht8w9dzf.jpg يقدم فورا انا قدمته مع البطاطا المقلية وطبعا اي صوص بتحبيه http://www.66n.com/pics/hosted/wj3kz...ghfi016iw9.jpg ان شاء الله يكون عجبكم http://www.66n.com/pics/hosted/7glfm...87yf18006l.jpg |
بسم الله الرحمن الرحيم
تسلم الايادي يا عسل ..جزاكي الله كل خير http://www.66n.com/pics/hosted/2cxss...rsa00815y8.gif مستكة_مستكة |
** السلام عليكم ورحمه الله وبركاته **
تسلم الأيادي حبيبتي ريما : )
|
حلوه اوى يا ريما هانم
تسلم ايدك عقبال لما اعمل انا كمان |
لو سمحتي أختي عجبني شكل الصوص اللي مسويته
لو تتكرمي تكتبي الطريقة لأني ناويه اسوية ان شاء الله |
طبق رائع سلمت يداك
|
الليلة بسويه إن شاء الله لأني مطلعة روبيان للعشا
شكرااااااااااااااااااا |
واوووووووووووووووووووووووووو ريحتة واصلة هولندا
تسلم ايدك يارومية طريقة سهلة جدا وشكلة احلى اكيد حاجربة لان جوزى بيعشق الاسماك بورسعيدى ياستى لو اكل كل يوم سمك مفيش مشكلة حاجربة اكيد ان شاء الله وارد لك خبر تسلم ايدك ياقمر:22: :22: :22: |
ريما ، الله يسامحك ما انتي عارفة ان نقطة ضعفي في الأكلات البحرية
وخصوصاً خصوصاً الجمبري يسلموو ، الله لا يحرمنا من شغلك الحلو |
تسلم الأيادي .. حبيبتي
|
الساعة الآن 07:25 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©