![]() |
سلطة البطاطس سهلة ولذيذة من نوجا
السلام عليكم يا اخواتي كيفكم وكيف احوالكم يارب تكونوا بخير اليوم عملت سلطة بطاطس اكيد كلكم عارفينها بس قلت انزلها برضه غلاسة بقي:d طبعا سهلة جدا جدا ولذيذة جدا جدا جدا:22: المكونات بطاطس مسلوقة مهروسه جيدا قليل من الزيت ثوم , بقدونس اترككم مع الصور http://www.66n.com/forums/imgcache/1382.imgcache.jpg نفرم التوم ونحمره قليلا انتبهوا لا يتحرق http://www.66n.com/forums/imgcache/1383.imgcache.jpg نضيف البطاطس المهروسة ونقلب وبعدها بشوية نضيف البقدونس وطبعا الفلفل الاسود طبعا البطاطس بتكون مالحة من السلق مش بتحتاج ملح تاني http://www.66n.com/forums/imgcache/1384.imgcache.jpg دي صورتها بعد ما خلصت لذيذه جدا ممكن تاكل باردة او سخنة معاها الجزر اللذيذ http://www.66n.com/forums/imgcache/1385.imgcache.jpg معاها سلطة الطحينة وكام واحدة بطاطس مسلوقة ومحمرة باقية عندي http://www.66n.com/forums/imgcache/1386.imgcache.jpg وكمان معاها الجبنة بالطماطم اللي بيموت فيها زوجي ولازم اعملهاله:29: http://www.66n.com/forums/imgcache/1387.imgcache.jpg يارب تعجبكم[/CENTER] |
يسلمو اختي نوغا..بس نصيحة صينية البايركس ما توضع على العين مباشرة..لانه ممكن لا سمح الله تنفجر بفعل الحرارة لمية قطعة.. لانها مصنعه للحرارة الغير مباشرة..
|
مشكورة حبيبتي كيوتي علي مرورك
والله انا كنت فاكرة كده في الاول وكنت بحترس جدا لكن في الاخر لقيت الموضوع عادي جدا وعلي طول بعمل فيها الاكل اسهل بكتييييييييييير من الاواني التانيه كمان بستعمل اطباق الاركوبال الحراري علي النار مباشرة بقيت جريئة شوية كنت الاول بخاف كتير تسلمي حبيبتي علي النصيحة |
تسلمي اختي نوغا على هالاكله السهله واللذيذه
وعلى فكره الوالده الله يحفظها بتعمل الحشوه الي عملتيها للسمبوسه وبتطلع لذيذه ماينشبع منها ومره ثانيه الله يسلم هالايادي وبالهنا والعافيه لكي مني اجمل تحيه |
انا بعملها دايما بس بطريقه مختلفه تماما
ومنكم نستفيد يا ست نوجا .. وعلى موضوع البايركس انا كنت بسوي مثلك واستخدمع على النار وشايفه انه عادي بس مرة عملت فيه بطاطس ودجاج وعليهم مرقه وحطيتها على النار وانفجر فوق الشعله انتبهي مش كل مرة تسلم الجرة ... http://www.66n.com/forums/imgcache/1451.imgcache.gif |
ما شاء الله شكل البطاطس رائع
انا اول مرة اشوف موضوع قلي الثوم فكرة حلوة ان شاء الله اجربها انا سلطة البطاطس بضع عليها زيت و ملح و فلفل اسود و كمون و عصير ليمون و بحط كل التتبيلة علي بصلة شرائح و اتركها تتبل شوي قبل اضافتها للبطاطس المهروسه الساخنه ثم اضع عليها بقدونس و خس |
روووووووعه
الله يعطيكي العافيه تسلم الايادي |
اقتباس:
حبيبتي ملك نفسي تسلمي علي مرورك الجميل قوي ربنا يحفظلك امك و يخليها لك اميييييييييييييين يارب |
اقتباس:
الغالية رومانسية وحشتيني كتييييييييير تسلمي علي مرورك بالنسبة للبايركس حبيبتي اهم شيء انك ما تحطيش فيه حاجة متلجة علي النار او يكون لسة طالع من الفريزر وكمان الصينية او الحلة وهية سخنة ما تحطيهاش علي سطح بارد جدا غير كده ان شاء الله تكون آمنة في الاستعمال والله بتسهل كتير قوي في الغسيل ومريحة وربنا يستر اه نسيت يا رورو قولي لي بقي طريقتك في البطاطس يا قمر |
اقتباس:
حبيبتي مستكة مشكورة علي تشريفك لموضوعي والله فكرتك كمان حلوة قوي انا كنت فاكرة ان المصريين كلهم بيعملوها كده:23: طلع كل واحدة ليها طريقة :17: تسلمي حبيبتي |
الساعة الآن 12:41 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©