![]() |
الجمبرى البانيه (صور)
http://img34.picoodle.com/img/img34/...3m_5d7c2b9.gif
انا كنت نزلت الموضوع ده قبل كدة بس من غير صور فقلت انزله تانى بس بالصور للتوضيح و اطلب من المشرفة انها تحذف الموضوع السابق اليكم الطريقة و المقادير اول حاجة نجيب كيلو جمبرى مقشر و نفتح الظهر عشان ننظفه (و دى حاجة مهمة جدا فى كل انواع الجمبرى عشان انا سمعت من واحد سماك ان الكيس اللى فى ظهر الجمبرى بيجيب فشل كلوى) و نفتح الظهر بالشكل ده http://farm3.static.flickr.com/2108/...1847e515_m.jpg و نشيل كيس الرمل بالشكل ده لحد ما نتأكد ان ظهر الجمبرى نضيف http://farm3.static.flickr.com/2159/...c52b7b05_m.jpg http://farm3.static.flickr.com/2073/...305c0e05_m.jpg و بعدين نحاول فتح ظهر الجمبرى اكتر لحد ما يكون شكل الجمبرى مبطط مثل صدور الفراخ المخلية بالشكل ده http://farm3.static.flickr.com/2105/...5372580f_m.jpg http://farm3.static.flickr.com/2128/...324cb00c_m.jpg و بعدين بنغسله و نتبله بالتتبيلة اللى فى الصورة و هى عبارة عن صويا صوص حوالى 2 ملعقة كبيرة ملعقة كبيرة كمون 2 ملعقة كبيرة بهارات سمك مخلوطة ( انا بجيبها اكياس جاهزة) ملعقتين صغار ملح من 6 الى 7 فصوص ثوم مدقوق عصير ليمونة http://farm3.static.flickr.com/2055/...3dd6ad55_m.jpg و نتبل الجمبرى بالتتبيلة دى و نتركه حوالى ساعة ليتشرب مذاق التتبيلة بعدين نحضر خلطة البانية و هى حوالى كوب دقيق 2 بيض + 1\2 كوب لبن + ملح + فلفل http://farm3.static.flickr.com/2419/...bc291ac9_m.jpg بقسماط و نضيف عليه بعض الكمون http://farm3.static.flickr.com/2292/...e106ea00_m.jpg و بعدين نحط الجمبرى فى الدقيق و نغلفه كويس http://farm3.static.flickr.com/2260/...5ae1e66f_m.jpg و بعدين نحطه فى خليط البيض باللبن http://farm3.static.flickr.com/2201/...b29698a9_m.jpg ثم بالبقسماط http://farm3.static.flickr.com/2191/...7e55cd09_m.jpg و نجهز الكمية كلها ثم نحمرهم فى زيت غزير و يكون جاهز http://farm3.static.flickr.com/2069/...819e77de_m.jpg و بالهنا و الشفا و ان شاء الله تجربوه و تدعولى :22: الإشراف: تم تعديل العنوان indienne |
أنا دعيت لك وانا لسه ماعملتهوش من شكله المشهيه
بس مش حانساك من دعواتي بعد التجربه ربنا يسعدك ويوفقك لمايحب ويرضى |
تسلم الأيادي
أحسن أكلة بالنسبة لي شهيتينا جزاك الله خيرا |
طريقة سهلة و حلوة
مشكورة غاليتي و الله يسعدك و يجزاك خير |
ما شاء الله و الله اموووووووووووت في الجمبري ربي ينولك مرادك يا رب
http://www.m5zn.com/uploads/4e3a740598.gif |
اممممممممممممم لذيييييييييذ
بارك الله فيك |
تسلم اللأيادي و الله طبق يشهي فعلا
|
ماشاء الله رووووعه
عاد انا اموت بالروبيان المقلي |
|
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
الله الله رووووووووعه والله مره مره مشتهيه الجمبرى تسلم يدك حبيبتى وشكلها رووووووعه الله يعطيك العافيه لك فائق احترامى |
يمي يمي يا سلام عليكِ يا kokar شكل الوصفة مشهية ولذيذة تسلم ايديكِ وتستاهل التميز حبيبتي http://www.nawasreh.com/welcome/up/n...com_3afyeh.gif http://www.nawasreh.com/welcome/up/11882702847881.gif |
ليتنى اسلى ، نجوى ، عشق عبادى ، شوشو ، غلا ، برشا ، جيينز ، زوجة محبوبة ، ماء القمر ، شمعة جلاس
شكرا جزيلا على المرور و على التعليقات المشجعة بس بجد نفسى تجربوه و تقولولى رايكم فى الطعم انا طبخته امبارح و قعدت اكل فيه لما كنت حفطس بجد مشهى جدا يالا انا عاوزة ارعف الاراء بعد التجربة و بالف هنا |
مشكورة حبيبتي
جزاكي الله كل خير تحياتي |
مممممممممممممم
شكله لذييييييييذ جداً تسلم الأيادي |
مستكة و صن اوف مى شكرا على المرور و على التشجيع و ان شاء الله يعجبكم الطعم
|
مشكووووره يا احلى طباخه
بالصراحه الشكل مشهي و اكيد بجربها قريب و اقول لك النتايج تسلمين و الله يرزقك و يرزقنا بالذريه الصالحه |
ماشاء الله عليك
شكلها لذيذ تسلم الايادي |
ام المهدى منتظراكى ان شاء الله بالرد على الطعم
اميرة البوادى شكرا على المرور |
تسلم الأيادي
|
جزاكم الله خيرا
|
الساعة الآن 08:57 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc. Trans by
جميع الحقوق محفوظة لموقع و منتدى عالم الأسرة و المجتمع 2010©